2012 CCI Program Application Form (FINAL)



Guys I noticed that there some changes in CCIP Application form this year, so to keep you updated I uploaded the newest version of it for you to download. Ok..Good luck

Download HERE

Smiles and spirit,

Haeril

27 thoughts on “2012 CCI Program Application Form (FINAL)

  1. wow.. the form was really revised suddenly. it means we have to work harder to write the additional essay . How it’s difficult to put your mind into suitable words. :((

    In related to the new form, may i asked you about the last page “Offered Fields of Study”, please inform whether we have to choose one the specific interest from the offered fileds of study or what?

    May I know your interest fileld study and the specific one.

    many thanks for your appreciation.

    yana

    • Mine is Media (TV Broadcasting)….you can choose one of them but if you have any specific major you are interested in and it is not listed you may propose and write it down in your essay as long as it is still related to the main fields offered.

      good luck

  2. Aslamkm, selamat siang mas bro,,
    saya sudah baca beberapa posting abang tentang CCIP, tapi saya belum dapat menemukan arti dan tujuan dari CCIP tersebut.
    mohon bantuannya ya

    best wishes

  3. Bang Haeril,

    Lama tak bersuah ke blog abang setelah sempat tak lolos di Cohort 8 IELSP tahap 2, tapi ada berkahnya juga sih. Alhamdullilah, sesuatu banget pokoknya😀
    Mau tanya2 nih Bang:

    1. Saya berencana apply beasiswa AMINEF yang CCI Program dan Global UGARD, bedanya apa sih bang? Keterangan di web AMINEF soalnya tidak lengkap😥

    2. Untuk kedua beasiswa tersebut apa ada syarat minimal nilai TOEFL yang harus dipenuhi?

    3. Sepertinya application form untuk next session (2013) sudah ada dan tertulis deadline 1 november 2013. Berarti kita ngirim ke pihak AMINEF-nya bisa mulai dari sekarang?

    4. Khusus untuk CCI Program: saya pernah bekerja part time selama S1 dan 4 bulan setelah lulus S1 di apotek (saya dulu ambil farmasi untuk S1-nya), apakah rekomendasi dari pemilik apotek tersebut bisa di pakai walaupun saya sudah tidak bekerja disana lagi? untuk field of study beneran harus dipilih yang berbeda dengan S1 kita ya?

    Wahhh.. banyak pisan euy pertanyaan saya. Tapi saya tetap tunggu jawaban bang. hehe

    P.S:
    kalau pertanyaan saya kebanyakan bagi abang, di jawab point 1 dan 2 aja bang.
    Nuhun ^.^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s